Producten

Zonnepanelen kopen

Wil jij misschien zonnepanelen kopen? Er zijn verschillende redenen om te investeren in zonnepanelen. Allereerst is het duurzamer en milieuvriendelijker om je eigen energie op te wekken. Daarnaast kun je met zonnepanelen je energierekening behoorlijk verlagen. Zeker als je elektrisch gaat verwarmen. Een lagere energierekening is een reden dat steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen op hun dak.

Wil jij ook graag beginnen met zonne-energie opwekken? Bekijk onze zonnepanelen en omvormers of vraag direct een offerte aan!

Producten

Zonnepanelen

Wij leveren alleen zonnepanelen van de beste kwaliteit. Hierdoor haal jij het maximale uit jouw zonnepanelen. We kiezen voor merken die investeren in innovatie, hoogwaardige materialen gebruiken en aan de hoogte productie- en kwaliteitsnormen voldoen, zoals DAS Solar. We vertellen je graag meer over dit merk.

Zonnepanelen

DAS Solar

DAS Solar is een relatief nieuwe speler in de markt van zonnepanelen. Het merk heeft zich in de afgelopen jaren in rap tempo ontwikkeld en staat bekend om hun innovatieve oplossingen. De panelen van DAS Solar zijn voorzien van n-type zonnecellen. Deze zijn in staat om meer zonne-energie om te zetten in elektriciteit dan conventionele zonnepanelen. Dit betekent dat je meer energie kan opwekken met minder panelen. Hierdoor bespaar je niet alleen ruimte op je dak, maar ook geld.

Dasolar Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen van DAS Solar

Wij leveren onder andere de DAS-DH108NA Black Pro glas-glas zonnepanelen van DAS Solar. Traditionele zonnepanelen bestaan uit twee lagen. De voorkant is van glas en de achterkant van kunststof. Dit worden ook wel glas-folie zonnepanelen genoemd. Bij glas-glas zonnepanelen zitten de zonnecellen tussen twee lagen glas. Hierdoor zijn de zonnecellen beter beschermd tegen vocht, temperatuurschommelingen en andere externe factoren. Hierdoor gaan de panelen veel langer mee.

Glas-glas panelen hebben nog meer voordelen. Zo zijn ze zeer efficiënt. De panelen kunnen hogere temperaturen weerstaan, waardoor het rendementsverlies bij warm weer wordt verminderd. Daarnaast hebben de glas-glas panelen van DAS Solar een geavanceerde bypass-diode, die de energieopbrengst van de panelen verhoogt en ervoor zorgt dat de panelen zelfs in de schaduw blijven werken. Dit zorgt voor een constantere en efficiëntere energieopwekking het hele jaar door.

Een ander voordeel is dat glas-glas zonnepanelen er mooi uitzien. Het zwarte dubbele glasontwerp zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, wat er stijlvol uitziet op vrijwel elk dak.

Download de brochure voor meer informatie over de DAS-DH108NA Black Pro glas-glas zonnepanelen. Wil jij ook zonnepanelen kopen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Combineer dat met de kwaliteit omvormer van SolarEdge en jij bent klaar om je energierekening om laag te brengen.

Offerte

Ook besparen op je energierekening?
Vraag hier vrijblijvend je offerte aan.

Zonnepanelen

3 + 6 =