Over ons

Over solar flevo zon

Wil jij de overstap maken naar duurzame energie en besparen op je energierekening? Solar Flevo Zon is jouw partner op het gebied van zonne-energie. We helpen jou met verduurzamen en besparen. Dit doen wij door betrouwbare zonnepanelen en omvormers te leveren, plaatsen en onderhouden.

Over ons

Waar staat Solar flevo zon voor?

Bij SolarFlevoZon zetten we in op kwaliteit en klantvriendelijkheid. We zijn gespecialiseerd in het leveren én plaatsen van zonnepanelen in diverse regio’s, waaronder Urk, Noordoostpolder, Lelystad en Joure. Voor ons draait het niet alleen om technologie; het gaat om het leveren van praktische oplossingen voor duurzame energie in jouw dagelijks leven.

Onze keuze voor DAS Solar zonnepanelen is gebaseerd op hun bewezen efficiëntie en betrouwbaarheid. Deze panelen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, wat niet alleen de energieopbrengst verbetert maar ook de levensduur verlengt. Hierdoor kun je rekenen op langdurige en stabiele energieopwekking, waardoor je sneller profiteert van je investering.

Bij SolarFlevoZon hoef je je geen zorgen te maken over installatie. Onze ervaren installateurs weten precies hoe ze de panelen op jouw dak moeten plaatsen. Elk dak is anders, en we zorgen ervoor dat de panelen optimaal worden gepositioneerd om de meeste energie te vangen.

Wat ons anders maakt, is onze toewijding aan jou als klant. We willen het proces simpel en duidelijk houden. Je hebt één vast contactpersoon, vanaf het eerste gesprek tot nazorg. We willen niet alleen zonnepanelen verkopen, maar ook jouw partner zijn gedurende dit hele traject.

Ook voor zakelijke klanten hebben we op maat gemaakte oplossingen. We begrijpen dat bedrijven unieke behoeften hebben en kunnen helpen bij het opzetten van efficiënte en kosteneffectieve zonne-energiesystemen.

Bij SolarFlevoZon draait het om jou. We willen het proces eenvoudig maken en je helpen bij het benutten van zonne-energie voor jouw voordeel. Ons doel is om jouw energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzame praktijken, zonder gedoe.

Projecten

Solar Flevo zon’s projecten

Project 3

Project 3

Zonnepanelen plaatsen in Urk.

Zonnepanelen

Zonnepanelen van DAS Solar

Bij SolarFlevoZon weten we dat zonnepanelen echt een krachtige duurzame energiebron zijn. Onze zorgvuldig uitgekozen panelen, waaronder die van merken zoals Das Solar, vangen gewoonweg de zonnestralen op en zetten ze om in elektriciteit. Of je nu fan bent van de nieuwste technologieën of de voorkeur geeft aan vertrouwde oplossingen, wij staan klaar om je te helpen bij het optimaal benutten van zonne-energie. En het mooie is: met SolarFlevoZon heb je niet alleen topkwaliteit panelen, maar ook een betrokken partner die je gedurende het hele proces bijstaat. Wil je meer weten? Neem gerust een kijkje voor alle details:

omvormers

solar edge Omvormer 

Bij SolarFlevoZon begrijpen we dat omvormers een cruciale rol spelen in je zonne-energiesysteem. We hebben verschillende soorten omvormers, waaronder die van Das Solar, die de opgewekte gelijkstroom omzetten naar bruikbare wisselstroom. Met onze omvormers zorgen we ervoor dat je zonne-energie maximaal wordt benut en dat je altijd kunt vertrouwen op betrouwbare prestaties. Wil je weten hoe onze omvormers je kunnen helpen om het meeste uit je zonnepanelen te halen? Dat vertellen we je graag!

Offerte

Ook besparen op je energierekening?
Vraag hier vrijblijvend je offerte aan.

Over ons

14 + 15 =